Subliem zeilen

Subliem organiseert aangename zeiltrips met een persoonlijke touch voor ervaren en onervaren zeilers.

Oosterschelde

Onze vloot bevindt zich op de Oosterschelde. Deze binnenwateren zijn ideaal omwille van haar prachtige omgeving, dankbaar weer én goede bereikbaarheid, op amper een uurtje van Antwerpen. Daarbovenop is de Oosterschelde ook een prachtig nationaal park, waar je naast het zeilen ook een heleboel leuke dingen kan beleven.

Goed weer garantie

Om jouw zeiltrip zo aangenaam mogelijk te maken, geven we graag een goed weer gerantie. Enkele dagen op voorhand bezorgen we jou de weersvoorspelling voor de trip. Indien er slecht weer wordt verwacht, kan je naar wens een andere datum kiezen, of kosteloos annuleren.

Schippers met ervaring

Wees gerust, onze schippers hebben al menig wind en weer doorstaan. Zo zijn ze perfect uitgerust en opgeleid om jouw trip zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Toch een vraagje? Aarzel niet en bel gerust!

Zeilen en meer

Wat subliem zo uniek maakt is de totale beleving op en naast het water. Zo nemen we je graag mee op ontdekkingstocht naar de leuke stadjes, eilandjes en andere leuke dingen waaraan de Oosterschelde zo rijk is. Voor ieder wat wils!

Een tour op jouw maat

Onze vier sublieme tours brengen voor ieder wat wils. Graag op ontdekkingstocht met vrienden? Een leuk dagje relaxen met het gezin? Of liever zeilen combineren met even lekker shoppen of een museumbezoekje? Alles kan bij Subliem Sailing.

  • Ontdekken
  • Relaxen
  • Shoppen
  • Creatief

Alles voor een geslaagde zeiltrip

Al onze vertrekplaatsen voorzien we van een makkelijk te bereiken parking. Daarnaast voorzien we steeds voldoende drank en eten aan boord. Om het fijn te houden beperken we per jacht onze groepen tot 6 personen. Ook douches en toilet is steeds aanwezig.

  • Parking
  • Eten & Drinken
  • Douche
  • Toilet

“Samen Subliem Zeilen”

Dat is waar we voor staan. Een fijne dag op en naast het water, gezellig samen met de mensen die je graag ziet.

Ontdek onze tours